[Outlet] Doom: The Boardgame

80,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 32 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Doom: The Boardgame is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 12 jaar, speelbaar in 1 tot 2 uur, gebaseerd op het baanbrekende computerspel DOOM van id Software.

In Doom: The Boardgame zijn demonische indringers vanuit een andere dimensie doorgebroken naar de Marsbasis van de Union Aerospace Corporation. Mariniers zijn naar de basis gestuurd om het UAC-personeel te beschermen en de indringers te vernietigen. Maximaal drie spelers nemen de rol aan van zwaarbewapende en hoogopgeleide mariniers, terwijl één speler het legioen demonische indringers bestuurt. In het spel verkennen de marinespelers de claustrofobische kamers en gangen van de Marsbasis, vallen monsters aan, pakken nieuwe wapens en uitrusting op en werken samen om specifieke missiedoelen te voltooien.

Het hart van Doom: The Boardgame is het scenario. Voor elk spel moet je een scenario kiezen. Elk afzonderlijk scenario vertelt je hoe je het spel moet opzetten, legt eventuele speciale regels uit en beschrijft de specifieke doelen die je moet bereiken om het spel te winnen. Je vindt verschillende kant-en-klare scenario’s in de Doom Scenario Guide.

Bekijk Doom: The Boardgame op Boardgamegeek