Masters of the Night

34,99

Uitverkocht

Category: Tag:

Masters of the Night is een solo of coöperatief spel, waarin 1 tot 5 spelers samen winnen of verliezen.

De spelers zijn lid van een vampierenclan die langzaam haar oude macht terug wint. Met de hulp van hun volgelingen zullen ze vechten tegen de Inquisitie, angst in de harten van de mensen zaaien en angstaanjagende Sigils vormen in verschillende stadsdelen. Allemaal ter voorbereiding op het grootse Bloedmaanritueel dat hun greep zal bevestigen op de stad en haar lot. Maar pas op, hoe langer ze zich voorbereiden op het ritueel, hoe moeilijker het zal zijn om het te voltooien.

Vijanden zijn constant op zoek naar ze en als ze ze vinden, zal zelfs vampieren magie ze niet stoppen!

Elke speler zal voorzichtig moeten balanceren tussen het gebruik van krachtige bloedmagie en het behouden van de Veil of Secrecy die hem beschermt. De zes beschikbare vampiers met unieke vaardigheden om uit te kiezen, 9 stadswijken (en talloze stadconfiguraties), 13 relikwieën en 54 verschillende evenement-kaarten en variabele moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat geen enkel spel hetzelfde is!

Over het lot van je vampierenfamilie wordt binnenkort beslist. Verander je deze nieuwe stad in je domein of verlies je het aan mindere stervelingen?

Game trailer

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masters of the Night” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *