51st State: Master Set

39,99

  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Antwerpen
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Veilig en zorgeloos betalen


***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR – VERWACHTE RELEASE DATUM MAART 2022***

Meer info over onze pre-orders

Uiterste besteldatum is 31/01/2022

De wereld die je kent bestaat niet meer. Er is geen regering. Geen leger. Geen beschaving. De Verenigde Staten zijn ingestort. En nu, dertig jaar nadat de oorlog begon, proberen nieuwe machten eindelijk de controle over het verwoeste land over te nemen. Deze nieuwe machten proberen een nieuwe orde te vestigen, te heersen over anderen en een nieuw land te creëren, een nieuwe staat: de 51e Staat.

51st State is een kaartspel waarin spelers één van de vier machten besturen die proberen een nieuw land op te bouwen. Spelers brengen nieuwe locaties in het spel, nemen leiders aan en zetten mensen aan het werk in gebouwen om middelen te verzamelen en nieuwe vaardigheden te leren. Om dit te doen, kan elke kaart in de 51e staat op drie verschillende manieren worden gebruikt:

  1. Verwoest een locatie om een ​​keer veel middelen te krijgen.
  2. Handel deze locatie om elke beurt één grondstof te krijgen.
  3. Bouw op de locatie zodat je zijn vaardigheid elke beurt kunt gebruiken.

51st State: Master Set markeert de wedergeboorte van de 51st State-lijn. Deze set bevat 88 kaarten uit het originele basisspel en 50 kaarten uit zowel de New Era- als de Winter-uitbreidingen. Eén van deze uitbreidingen kan worden gemengd met de kaarten van het basisspel, maar niet beide tegelijk. De hele set is opnieuw gebalanceerd om een ​​samenhangende ervaring te bieden, welke uitbreiding je ook kiest.

51st State: Master Set review

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal