Unmatched: Gevecht der Legendes

34,99

Op voorraad

  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Antwerpen
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Veilig en zorgeloos betalen


In de strijd zijn er geen gelijken.

Unmatched: Gevecht der Legendes is een asymmetrisch vechtspel voor twee of vier spelers. Elke held wordt vertegenwoordigd door een unieke boek kaarten die zo ontworpen is om zijn of haar stijl en legende tot leven te wekken. Unmatched is een tactisch spel zonder geluk of dobbelstenen, waarbij een goeie strategie beloond wordt. En net wanneer je een set helden onder de knie hebt, komen er nieuwe helden aan die voor compleet nieuwe match-ups zorgen.

Unmatched: Gevecht der Legendes bevat vier helden. Koning Arthur offert kaarten op om zijn aanvallen te versterken en krijgt tijdig hulp van Merlijns magie. Alice is terug uit Wonderland met een gigantisch zwaard en de Jabberwock aan haar zijde terwijl ze groeit en krimpt om voordelen te behalen in de aanval en de verdediging. Medusa valt graag vanop afstand aan en laat je achtervolgen door haar harpijen, maar één verwoestende blik kan het gevecht snel beëindigen. Sinbad groeit in macht naarmate hij ervaring opdoet op elk van zijn reizen.

Gevechten worden snel berekend door aanvals- en verdedigingskaarten te vergelijken. De unieke effecten van elke kaart en een eenvoudig maar diep timingsysteem leiden elke keer tot interessante beslissingen. De game bevat ook een bijgewerkte versie van het zichtlijnsysteem van Tannhäuser voor afstandsaanvallen en gebiedseffecten.

Unmatched: Gevecht der Legendes bevat een dubbelzijdig bord met twee verschillende slagvelden, gedetailleerde miniatures voor elke held en aangepaste life-trackers die tot leven zijn gebracht met verbluffend artwork.

Unmatched: Gevecht der Legendes review

 

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal