Davy Jones’ Locker: The Kraken Wakes (grouppledge)

112,53

Uitverkocht

***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR – VERWACHTE RELEASE DATUM IS JULI 2023***

Inschrijven voor de grouppledge kan tot 24/08/2022

Minimum 8 deelnemers vereist. (1/8)

*Dit is een groepsaankoop voor een Kickstarter project. Dat wil zeggen dat we een minimum aantal inschrijvingen moeten halen om de groepsaankoop te laten doorgaan. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt je via mail verwittigd en krijg je je geld terug.

Meer info over onze Kickstarters vind je hier

Er ligt iets op de loer in de dieptes van Davy Jones’ Locker… Je hebt de verhalen gehoord – schepen die door een gigantisch wezen in tweeën worden gescheurd, draaikolken die volledige schepen in de zee verzwelgen, en dode zeedieren die aanspoelen met vreemde wonden. De getijden veranderen, en niet ten goede. De verhalen hebben zelfs de meest onbevreesde kapiteins angst aangejaagd! Ze hebben besloten om samen te werken en zich voor te bereiden op het kwaad dat wakker wordt. Kies je schip, vaar naar de havens en verzamel alles wat je kunt om je schip klaar te maken … voordat het te laat is!

Davy Jones’ Locker: The Kraken Wakes is een coöperatief bordspel met piratenthema voor 1-4 spelers, opgedeeld in 2 fases. In de eerste fase (Act 1) moeten de spelers acties gebruiken om over het spelbord te bewegen en hun schip zoveel mogelijk te upgraden. Tijdens Act 1 zullen spelers ook over vreemde verhalen horen – de overblijfselen van walvissen spoelen aan op strand, de zee die uit het niets bloedrood kleurt, en  schepen die plotseling naar de bodem van de oceaan worden gesleurd… Naarmate de verhalen meer in beeld komen, zal ook de oorzaak verschijnen: de Kraken!

Zodra The Kraken ontwaakt, begint Act 2. De spelers worden in een enorme draaikolk gezogen en moeten vechten door de Kraken, zijn 8 tentakels en steeds veranderende stromingen. Er zullen schepen ten ondergaan, maar dat betekent niet dat ze uit de strijd zijn! Andere spelers kunnen de gestrande bemanning uit de zee redden, waardoor ze delen van hun eigen schip kunnen bemannen en de strijd kunnen tegen de Kraken kunnen verderzetten!

Davy Jones’ Locker: The Kraken Wakes bordspel preview

Bekijk Davy Jones’ Locker: The Kraken Wakes op Kickstarter

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal