Pocketspellen en reisspellen

Wat zijn pocketspellen / reisspellen?

Pocketspellen zijn kleine bordspellen die ontworpen zijn om gemakkelijk mee te nemen en te spelen onderweg. Ze worden daarom ook wel reisspellen genoemd. Ze zijn meestal compact van formaat en hebben weinig tot geen speelstukken nodig. Denk bijvoorbeeld aan kaartspellen, dobbelspellen of kleine bordspellen die in een klein doosje passen. Pocketspellen zijn populair omdat ze gemakkelijk in een tas of broekzak passen en ze kunnen overal worden gespeeld, zoals in de trein, op een picknick of op vakantie. Door het kleine formaat en de lage prijs zijn pocketspellen ook een goede manier om kennis te maken met verschillende spellen en om te experimenteren met nieuwe genres.

Populaire pocketspellen

Hieronder vindt je een aantal van de meest populaire pocketspellen die momenteel bij ons verkrijgbaar zijn:

  • Koehandel is een snel spelletje voor twee tot vier spelers. Het spel is gebaseerd op de handel in dieren en het verzamelen van kaarten. Het spel is eenvoudig te leren en biedt uitdagende gameplay die spannend is voor spelers van alle niveaus.
  • Escape the Labyrinth is een uitdagend reisspel voor twee tot vier spelers. Het spel is een avontuur waarin spelers de doolhof moeten ontsnappen door middel van het verzamelen van schatten en het overwinnen van hindernissen. Het spel is snel te leren en biedt uren aan uitdagende en vermakelijke gameplay.
  • Bert Bever Pocketspel is een leuk en snel spel voor twee spelers. Het spel is gebaseerd op het verzamelen van kaarten en het maken van strategische beslissingen. Het spel is eenvoudig te leren en biedt vermakelijke gameplay voor spelers van alle leeftijden en niveaus.
  • De Betoverde Doolhof Compact is een avontuur voor twee tot vier spelers. Het spel is gebaseerd op het verkennen van de doolhof en het vinden van de uitgang. Het spel is snel te leren en biedt uren aan vermakelijke gameplay voor spelers van alle niveaus.
  • Scotland Yard: de Jacht op Mister X is een slim en uitdagend spel voor drie tot zes spelers. Het spel is gebaseerd op de jacht op een misdadiger en het gebruiken van slimme strategieën om hem te vinden. Het spel is snel te leren en biedt uitdagende en vermakelijke gameplay voor spelers van alle niveaus.

Al deze reisspellen bieden uren aan vermakelijke gameplay en zijn perfect voor reizigers, gezinnen en iedereen die op zoek is naar een snel en gemakkelijk te spelen spel. Of je nu op zoek bent naar een uitdagend strategie spel of een snel en leuk avontuur, er is zeker een pocketspel voor jou!