Scotland Yard: de Jacht op Mister X

8,99

Slechts 3 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 4 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Scotland Yard: de Jacht op Mister X is een kleinere en snellere reisversie van het beroemde bordspel Scotland Yard. Net als in het originele spel neemt één speler de rol van Mister X op zich en het is zijn taak om van punt naar punt over de kaart van Londen te gaan met behulp van taxi’s, bussen en metro’s. De overige spelers spelen de detectives en bewegen zich op dezelfde manier rond in een poging om naar hetzelfde veld als Mister X te gaan en hem te vangen.

In tegenstelling tot het originele spel is de positie van Mister X bijna altijd bekend, waardoor deze versie van het spel een open achtervolging is door Londen. Mister X kan éénmalig zijn zwarte ticket uitgeven om ofwel de boot naar een ander deel van Londen te nemen of zich in het geheim te verplaatsen om te proberen de detectives te ontwijken.

Terwijl de detectives bewegen, geven ze hun reistickets aan Mister X. Die tellen als overwinningspunten voor die speler. Elke speler komt aan de beurt als Mister X, en degene die de meeste overwinningspunten verzamelt, wint!

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal

, , ,