Raiders of Scythia

47,50

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 19 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Het doel van Raiders of Scythia is om de speler te zijn met de meeste overwinningspunten (VP) aan het einde van het spel. VP worden verkregen door nederzettingen te plunderen, buit mee te nemen en missies te voltooien. Spelers moeten een bemanning samenstellen, dieren trainen en voorzieningen verzamelen. Het spel eindigt wanneer er nog maar 2 niet-overvallen nederzettingen of 2 missies op het hoofdbord staan.

Eeuwen geleden heersten de Griekse, Perzische en Assirische rijken over gigantische gronden en rijkdommen. Maar ondanks hun machtige legers en verstevigde forten verspreidden zich al snel geruchten over een formidabele vijand afkomstig van de landen ten noorden van de Zwarte Zee.

Ze arriveerden te paard. Woeste krijgers, zowel mannen als vrouwen, bedreven in het vechten met zwaard, bijl en boog. Deze mensen waren geen hersenloze wilden, maar bekwame ambachtslieden die prachtig gedetailleerde gouden sieraden vervaardigden. Ze maakten leren harnassen en vonden de recurveboog uit. Ze hadden getrainde arenden die ze konden inzetten voor de jacht of tijdens gevechten. Er wordt zelfs gedacht dat dit volk de inspiratie was voor de Griekse sagen over de Amazones. Maar ze waren meer dan legendes of fabels. Ze waren de Scythen, de Raiders of Scythia.

Raiders of Scythia bordspel review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur