Aanbieding!

Divinus (retail editie)

Original price was: €68,00.Current price is: €58,00.

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 23 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Divinus is een bordspel voor 2 tot 4 spelers waarin je speelt als een halfgod die de gunst van de Goden wil winnen en een plekje zoekt in een nieuw pantheon. Spelers beginnen aan een campagne met twaalf scenario’s waarin ze landen verkennen, missies voltooien, met Goden communiceren en invloed hebben op de uitkomst van de epische strijd tussen Griekse en Noorse pantheons.

Aan het begin van elk scenario open je de verzegelde doos met nieuwe opdrachten, onderdelen, stickers, goden, gameplay mechanismen en meer. De Divinus-app biedt een verhaal voor de spelers en bepaalt de inzet voor wat komen gaat. Elke beurt spenderen de spelers dobbelstenen om nieuwe tegels op het wereldbord te verkennen.

Tijdens de campagne verzamel je krachtige artefacten die permanente upgrades geven aan je personage. Daarnaast verander je ook permanent de spelwereld door tegels te veranderen en nieuwe locaties, helden en monsters op de kaarttegels te plaatsen. Als spelers missies of andere belangrijke doelen voltooien, kunnen ze cruciale beslissingen nemen via de Divinus-app.

Spelers beslissen over de uitkomst van dilemma’s zoals het kiezen van de overwinnaar in een gevecht, het bouwen of vernietigen van een heilige plaats en het kiezen of een god leeft of sterft. Welke uitkomst de speler ook kiest, de spelonderdelen kunnen worden gewijzigd en de Divinus-app onthoudt en geeft opties in de toekomst die door jouw eerdere beslissingen worden beïnvloed!

De Divinus-campagne wordt ideaal gespeeld over meerdere spelsessies. Het spelregelboek groeit met elk scenario en er worden nieuwe regels en inhoud vrijgespeeld. Als de campagne is voltooid, kunnen spelers hun unieke exemplaar van Divinus opnieuw spelen dankzij de Infinite Replayability-modus!

Divinus bordspel review

Bekijk Divinus op Boardgamegeek