Aanbieding!

Flamecraft (NL editie)

Original price was: €43,50.Current price is: €35,00.

Slechts 2 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 14 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


In de wereld van Flamecraft worden kleine draken in winkels ingezet om de ambachtslieden te helpen. Zo wordt je brood bij de bakker door een draakje gebakken en ook bij de juwelier word je geholpen door een draakje. In Flamecraft nemen 1 tot 5 spelers het tegen elkaar op als vlammenmeesters, met als doel de allergrootste en meest succesvolle vlammenmeester van de stad te worden.

Dit doe je door een reputatie op te bouwen door met je draken de winkels van de stad een bezoekje te brengen. De stad van Flamecraft telt verschillende winkels met elk hun eigen ambacht. Jij als vlammenmeester kan je draken bij deze winkels inzetten om de winkels een handje te helpen. Tijdens de winkelbezoeken verzamel je beloningen. Deze beloningen bestaan uit handelswaren, munten, reputatie, speciale draken en/of ambachtsdraken, afhankelijk van de acties die je uitvoert.

Wanneer je een winkel bezoekt, moet je kiezen tussen verzamelen of betoveren. Kies je voor verzamelen, dan ontvang je beloningen van de winkel, de draken die in de winkel liggen en de betovering die op de winkel rust. Kies je voor betoveren, dan betaal je met je eerder verzamelde handelswaren om reputatie te verkrijgen. Degene die aan het einde van het spel de meeste reputatie heeft opgebouwd mag zich de grootste vlammenmeester van Flamecraft noemen!

Let op: Dit is de standaard NL editie van Flamecraft.

Flamecraft bordspel preview

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal