Mind MGMT

67,00

Uitverkocht

***PRE-ORDER: VERWACHTE BESCHIKBAARHEID IS 31/12/2022***

Uiterste besteldatum was 11/12/2022

Lees hier meer over onze pre-orders

Ooit werkte Mind MGMT vanuit de schaduwen. Het agentschap gebruikte haar psychisch getalenteerde agenten om de wereld voor internationale gevaren te behoeden. Zo’n grote macht trekt echter altijd corruptie aan, en Mind MGMT rot nu van binnenuit. Om haar ijzeren greep op het wereldtoneel te verstevigen, zet Mind MGMT geheime agenten over de hele wereld in nieuwe rekruten te zoeken. Hoe kan deze mysterieuze organisatie, die uit is op wereldheerschappij, worden verslagen?

Gelukkig hebben een paar agenten de corruptie van Mind MGMT ontdekt en zijn ze overgelopen. Ze zetten hun eigen paranormale gaven nu in om Mind MGMT te bestrijden en haar wereldheerschappij te voorkomen.

In Mind MGMT bestuurt één speler het Mind MGMT-bureau. Die speler zal de stad afspeuren naar nieuwe rekruten. Ze bewegen zich op een geheime kaart en proberen locaties te bezoeken die overeenkomen met een van hun drie willekeurig getrokken kenmerkkaarten. Ze kunnen ook hun vier Immortals gebruiken om locaties te beschermen.

Alle andere spelers besturen de overgelopen agenten. Deze spelers moeten proberen om Mind MGMT te stoppen voordat het te laat is! Ze stellen vragen aan de Recruiter en proberen zo de locatie van de Mind MGMT-agenten te ontdekken. De overlopers kunnen “mental notes” gebruiken om alle informatie die ze krijgen te noteren.

Mind MGMT wint door ofwel twaalf rekruten te verzamelen of zestien beurten te overleven. De overgelopen agenten kunnen alleen winnen door Mind MGMT te vangen. Maar daarvoor moeten ze eerst te weten komen waar die zich bevindt!

Mind MGMT bordspel review

Mind MGMT bordspel prijzen & nominaties

  • 2021 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
  • 2021 Golden Geek Medium Game of the Year Nominee
  • 2021 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
  • 2021 Golden Geek Best Board Game Artwork & Presentation Nominee

Bekijk Mind MGMT op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal