Modern Horizons 3: Creative Energy commander deck

70,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 28 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Energy counters. Powerful Playoffs. BECOME AN ARCHITECT OF DESTRUCTION

Voer de kill-o-watts op en genereer energy counters voor krachtige effecten met dit supercharged Blauw-Rood-Wit deck.

Nieuwe Commander kaarten

Met alle 4 de Modern Horizons 3 Commander Decks krijg je in totaal 60 nooit eerder vertoonde Commander kaarten, met 15 in elk deck (inclusief 2 foil Legendary Creatures).

Verzamel de special treatment kaarten

Het Creative Energy commander deck komt ook met een Collector Booster Sample Pack met 2 kaarten uit de Modern Horizons 3 set, waaronder 1 Rare of Mythic Rare en minstens 1 Traditional Foil kaart.

Nieuwe favorieten

Met de introductie van een overvloed aan spannende kaarten plus de terugkeer van competitieve favorieten, is er voor iedereen wel iets om van te houden in de Modern Horizons 3 Commander Decks.

Alles wat je nodig hebt voor epische commander games

Het Creative Energy commander deck van 100 kaarten wordt ook geleverd met een Collector Booster Sample Pack van 2 kaarten, 10 dubbelzijdige tokens, 1 life tracker en 1 deck box.

Modern Horizons 3

Modern Horizons 3 brengt een overvloed aan spannende nieuwe kaarten naar Modern en Commander. Geallieerde fetch lands keren terug naast krachtige nieuwe kaarten zoals Planeswalkers met dubbele gezichten waar je zeker voor zult vallen.

Modern Horizons 3 commander decks

Met 15 nog nooit eerder vertoonde kaarten in elk deck zijn deze machtige decks van 100 kaarten klaar om je tegenstanders direct uit de doos te verslaan. De nieuwe decks zijn Graveyard Overdrive, Tricky Terrain, Creative Energy en Eldrazi Incursion.