Origins: First Builders

49,99

Uitverkocht

Uiterste besteldatum was 07/11/2021

In Origins: First Builders ben je een leider die een populatie van vrije mannen leidt. Als leider zal je de bouw van gebouwen en monumenten beïnvloeden, de drie machtige dierenriemtempels beklimmen en deelnemen aan een wapenwedloop – allemaal in een poging om je naam vermeld te hebben in de geschiedenisboeken van de mensheid.

Aan het begin van Origins: First Builders heeft elke speler een stad die uit slechts twee gebouwentegels bestaat: de Agora-tegel en de Paleistegel. Naarmate het spel zich ontwikkelt, voeg je nieuwe gebouwtegels toe om je stad groter en sterker te maken. Elk van die tegels heeft een speciale vaardigheid. Die wordt geactiveerd wanneer de tegel voor het eerst aan een stad wordt toegevoegd en bij het sluiten van een district. Je positie op het militaire spoor geeft de beloningen aan die je ontvangt als je aanvalt en je kansen om eerste speler te worden.

Origins: First Builders wordt gespeeld over een aantal ronden, waarbij een ronde pas eindigt nadat elke speler heeft gepast. Als er dan aan geen enkele speleindevoorwaarde voldaan is, gaat het spel verder met een nieuwe ronde.

Origins: First Builders bordspel review

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal