Pagan: Fate of Roanoke (kickstarter grouppledge)

139,00

Uitverkocht

Pagan: Fate of Roanoke van Kasper Kjær Christiansen en Kåre Werner Storgaard is een uitbreidbaar, asymmetrisch kaartspel dat zich afspeelt in het koloniale Amerika van 1587.

De essentie van dit asymmetrische spel is de strijd tussen de heks en de heksenjager. Terwijl de heks haar ritueel probeert te voltooien, probeert de jager haar op te sporen en haar ware identiteit te achterhalen. Beide spelers hebben toegang tot een persoonlijke boek van 50 kaarten en gebruiken verschillende middelen om de andere kant te verslaan. Gebruik al je tactische inzicht om deze strijd tussen twee machten te winnen!

Pagan: Fate of Roanoke is een asymmetrisch kaartspel voor 2 spelers, waarin de ene speler de heks en de andere speler de heksenjager speelt. De heks probeert haar ritueel van renaturatie uit te voeren voordat ze door de heksenjager wordt ontmaskerd en geëlimineerd. Negen dorpelingen staan ​​onder verdenking en alleen de Heksenspeler weet wie de echte heks is. Elke beurt gebruiken de twee spelers hun actiepionnen om kaarten te trekken, kaarten te spelen en invloed te krijgen. De heks zal krachtige drankjes brouwen, haar demon sterker maken en betoveringen en charmes uitspreken. De heksenjager moet bondgenoten inschakelen, strategische locaties claimen en de dorpelingen meedogenloos ondervragen.

Als heks is het jouw doel om genoeg geheimen te verzamelen om een ​​ritueel uit te voeren dat zo krachtig is, dat de hele regio in de ban raakt en Moeder Natuur het eiland terugwint. Als jager verzamel je zo veel mogelijk bondgenoten en steun om de heks te verslaan voordat ze haar fatale ritueel kan vervolledigen.

Het prachtige artwork van illustrator Maren Gutt brengt het fictieve verhaal van de verloren kolonie Roanoke tot leven!

Deze groepsaankoop is voor het “I want everything”-pledgeniveau.
Deze pledge bevat:

  • Pagan: Fate of Roanoke (2nd edition)
  • Pagan: Beyond the Palisades uitbreiding
  • Pagan: Close Encounters content pack
  • Pagan: Trials of Old content pack
  • Pagan: Mindgames content pack
  • 2nd edition speelmat
  • 40 houten influence tokens
  • Alle unlocked stretch goals

*Dit is een groepsaankoop voor een Kickstarter project. Dat wil zeggen dat we een minimum aantal inschrijvingen moeten halen om de groepsaankoop te laten doorgaan. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt je via mail verwittigd en krijg je je geld terug.

Voor deze groepsaankoop zijn minstens 3 deelnemers nodig (huidig aantal deelnemers: 0/3)

Pagan: Fate of Roanoke preview

Bekijk Pagan: Fate of Roanoke op Kickstarter

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal