Aanbieding!

Pest

Original price was: €80,00.Current price is: €70,50.

Bij de aankoop van dit spel verdien je 28 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – GESCHATTE BESCHIKBAARHEID: 31/05/2024***

Uiterste besteldatum: 12/05/2024

Ontdek al onze bordspel preorders

In Pest kruipen 1 tot 5 spelers in de huid van de leiders van de heersende huizen van een eens machtig rijk dat is getroffen door een catastrofale plaag. De plaag heeft een groot deel van het rijk in puin gelegd, dus nu is het aan de spelers om het rijk in zijn oude glorie te herstellen.

Pest wordt gespeeld in 6 ronden. Elke ronde wordt er een pestkaart onthuld die laat zien hoe de pest zich in die ronde zal verspreiden. Als spelers aan de beurt zijn, kunnen ze kiezen uit vele acties op hun spelersbord met behulp van een uniek actieselectiesysteem. Zo kunnen spelers hun bestrijdingsteam over het bord verplaatsen, geïnfecteerde mensen in quarantaine plaatsen en genezen, herbouwen, arbeiders aanstellen, grondstoffen oogsten en nog veel meer.

Naarmate de invloed van hun huis toeneemt, kunnen spelers meer acties uitvoeren, meer grondstoffen genereren en meer mensen huisvesten. Dit zorgt voor nieuwe technologische ontwikkelingen die hard nodig zijn om de plaag onder controle te krijgen.

Het spel eindigt als de 6 rondes voorbij zijn en de spelers hun laatste aantal Renown (overwinningspunten) hebben geteld. De speler met de meeste Renown is de winnaar en wordt uitgeroepen tot de redder van het rijk!

Pest bordspel preview

Bekijk Pest op Boardgamegeek