Roll Camera!: The Filmmaking Board Game

44,99

Uitverkocht

Uiterste besteldatum was 07/11/2021

In Roll Camera!: The Filmmaking Board Game zijn de spelers filmproducenten van een falend filmproductiebedrijf. Je hebt nog een laatste kans om een ​​succesvolle film te maken, anders gaat je bedrijf failliet en zal je nooit meer in deze stad werken! Gebruik de middelen die tot je beschikking staan ​​om deze film op tijd en binnen het budget te produceren. Zorg er wel voor dat de kwaliteit hoog genoeg is en het resulterende verhaal enigszins te begrijpen valt. Geen tijd te verliezen – roll camera!

Roll Camera! is een coöperatief of solo-spel. Je gooit de aangepaste D6 Crew-dobbelstenen, waarbij elk gezicht een andere productieafdeling vertegenwoordigt (camera, licht, geluid, acteurs, productieontwerp, visuele effecten) en wijst ze toe aan acties, hetzij op het hoofdbord of op je individuele spelersborden. Je spelersbord bevat een specifiek afdelingshoofd (regisseur, producent, cameraman, redacteur, productieontwerper of filmster) en bevat unieke actievelden die je tijdens je beurt kunt gebruiken.

Plaats je filmcrew in specifieke arrangementen die overeenkomen met die op de Shot-kaarten, los de constante problemen op die je in de weg staan, en houd productievergaderingen om Idee-kaarten uit je hand te spelen om te helpen. Alles kost tijd en geld, en je verliest als een van beide op is. Je moet er ook voor zorgen dat je film een ​​bepaald kwaliteitsniveau bereikt om te winnen!

Aan het einde van de game heb je een unieke reeks voltooide Shot-kaarten die je kunt premièren met behulp van de verhaallijnen, met als resultaat een “echte” film!

Roll Camera!: The Filmmaking Board Game review

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal