Runescape Kingdoms + King Black Dragon uitbreiding

100,00

Uitverkocht

***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – GESCHATTE BESCHIKBAARHEID: 29/02/2024 ***

Uiterste besteldatum is 11/02/2024

Meer info over onze pre-orders

Pak je capes en party hats, want we gaan naar Gielinor!

RuneScape Kingdoms: Shadows of Elvarg is een coöperatief bordspel voor 1 tot 5 spelers, geïnspireerd op het online universum van Runescape dat wereldwijd tot de verbeelding spreekt van miljoenen spelers.

Verken een epische fantasiewereld die zichzelf niet altijd even serieus neemt, waar de overwinning kan afhangen van een episch gevecht – of gewoon van het bakken van de juiste taart.

RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg is een campagnespel waarin jouw keuzes het verhaal zullen vormen. Met behulp van een spelbord dat eruitziet als een snelreiskaart reis je naar de beroemde regio’s van Gielinor.

Deze wereld heeft waardige avonturiers zoals jij nodig om haar te redden. Doe quests, verbeter je vaardigheden, ontmoet bekende NPC’s, slacht machtige monsters af, maak geweldige spullen, stijg in level om je cape te verdienen, laat je afleiden door zijmissies en word de ‘Scaper’ die je altijd al had moeten zijn.

Het lot van Gielinor ligt in jouw handen!

King Black Dragon uitbreiding

Met de King Black Dragon uitbreiding vergroot jeje RuneScape Kingdoms-universum! Versla de nieuwe beruchte boss fight, ontmoet Bob the Cat , train de nieuwe prayer skill, verken de gevaarlijke Wildernis. Ten slotte krijg je nog een geheel nieuwe campagne: A Cat’s Tale of Triple Trouble, die je drakendodervaring op de proef zal stellen!

De King Black Dragon uitbreiding zit boordevol nieuwe zijmissies, ‘vault’ kaarten en gebeurtenissen, plus nieuwe voorwerpen om te ontdekken en te maken op weg naar de overwinning!

Bekijk Runescape Kingdoms op Boardgamegeek

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal