Aanbieding!

Runescape Kingdoms: The Roleplaying Game

35,00

Bij de aankoop van dit spel verdien je 14 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – GESCHATTE BESCHIKBAARHEID: 29/02/2024 ***

Uiterste besteldatum is 14/02/2024

Meer info over onze pre-orders

De legendarische MMORPG komt naar je tafel! Met dit volledig geïllustreerde RPG-boek kun je iconische RuneScape en Old School RuneScape quests en lore op een geheel nieuwe manier tot leven brengen.

Al meer dan 20 jaar verkennen, craften en duelleren miljoenen gamers hun weg door Gielinor. Nu kun je de spanning van het iconische RuneScape en Old School RuneScape naar je speeltafel brengen. Alles wat je nodig hebt is een handvol dobbelstenen, een paar vrienden en wat potloden en papier.

Met een speciaal ontwikkeld systeem dat de essentie van RuneScape weergeeft en een diepgaande gids voor de wereld van Gielinor, bevat dit complete RPG-boek alles wat je nodig hebt om authentieke RuneScape-rollenspelcampagnes te voeren.

Of je nu een doorgewinterde game master (GM) bent of net aan je eerste roleplaying ervaring begint, met dit boek zit je goed. Met volledige regels voor het maken van personages, een uitgebreid crafting-systeem, iconische wapens en spreuken, en een bestiarium vol monsters en boss fights – plus tips en trucs voor GM’s – kun je heel Gielinor tegenkomen!

Bekijk Runescape Kingdoms: The Roleplaying Game op Steamforged Games