Skymines

52,00

Uitverkocht

***VERWACHTE BESCHIKBAARHEID IS 28/10/2022***

Uiterste besteldatum was 14/10/2022

Meer over onze pre-orders

Vijftig jaar geleden begon de mensheid met het delven van de maan en de asteroïden. Decennialang werd die taak stevig in de handen van de ‘Wereldregering’ gehouden, maar de onrust van de afgelopen jaren heeft deze onderneming doen instorten. Nu is het de beurt aan avontuurlijke bedrijven en particuliere investeerders om de lucht in om dit netwerk van mijnen nieuw leven in te blazen.

In het bordspel Skymines probeer je in de loop van zeven ronden om ter meeste CrypCoin te verdienen. Dit doe je door gedolven grondstoffen te investeren in bedrijven. Je inkomsten kan je verbeteren door het onderzoek van je wetenschappers te ondersteunen en hen kostbaar helium-3 te laten verzamelen.

Het hart van Skymines is een uniek “kaart-programmeer” – en handbeheersysteem dat een zorgvuldige en slimme planning vereist. Het biedt diepgaande spelersinteractie omdat je altijd kan kiezen in welke van de vier bedrijven dat je investeert.

De combinatie van bedrijfsvaardigheden verandert elke keer dat je speelt. Verken de eindeloze synergieën en strategieën in het bordspel Skymines!

Skymines bordspel trailer

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal