Stress Botics

120,00

Uitverkocht

Stress Botics is een sciencefictionavontuur waarin vier snel gestresste robots (bekend als Beta Bots) door het bedrijf Cubebotics CORP® naar een exoplaneet worden gestuurd om de grondstoffen te delven. Als die grondstoffen eenmaal zijn gewonnen, is het de taak van de Beta Bots om ze af te leveren bij de schepen van het bedrijf.

Dat is geen makkie. Om te beginnen is de exoplaneet instabiel, dus de Beta Bots moeten zich aanpassen aan een constant veranderende omgeving. Bovendien heeft elk schip van het bedrijf andere middelen nodig en moet elke lading perfect getimed en uitgelijnd zijn met het bijpassende schip. En last but not least heeft het rivaliserende bedrijf  Cylindroids INC® zijn eigen bots gestuurd om grondstoffen te stelen en je bots te storen.

Maar niet getreurd! Beta Bots kunnen rekenen op de hulp van Alpha Bot, een ondersteunende robot met een (zeer) opvliegende AI. Alpha Bot ontgrendelt nieuwe plaatsen om te mijnen, geeft de Beta Bots meer acties en maakt hun leven in het algemeen gemakkelijker… maar houd die vervelende Cylindroid bots in de gaten, want ze laten de kans niet voorbijgaan om je bewaker te beschadigen!

Bekijk Stress Botics op Boardgamegeek