Terraforming Mars Ares Expeditie: Ontdekking (NL)

21,50

Uitverkocht

***PRE-ORDER: GESCHATTE BESCHIKBAARHEID IS 28/02/2023***

Uiterste besteldatum was 14/02/2023

Meer info over onze pre-orders

Terraforming Mars Ares Expeditie: Ontdekking is een uitbreiding voor Terraforming Mars Ares Expeditie. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te gebruiken.

Terraforming Mars Ares Expeditie: Ontdekking voegt nieuwe mechanics toe aan het basisspel, waaronder Prijzen, Mijlpalen en geüpgradede fasekaarten.

Prijzen zijn scores die aan het einde van het spel worden toegekend aan de speler met het meeste van iets. Aan het begin van het spel worden drie Prijzen getrokken, zodat de spelers weten voor welk item ze aan het einde van het spel worden beloond. De speler met het meeste van dat item verdient 5 punten, de tweede plaats verdient 2 punten.

Mijlpalen zijn punten die tijdens het spel worden toegekend. Ze worden toegekend aan de speler die als eerste de mijlpaal bereikt. Mijlpalen zijn aan het einde van het spel 3 punten waard.

Met sommige nieuwe project- en bedrijfskaarten kunnen spelers hun fasekaarten upgraden. Elke fasekaart heeft twee verschillende versies waaruit spelers kunnen kiezen wanneer ze ze upgraden. De upgrade geeft de speler een betere bonus wanneer ze die fase kiezen.

Bekijk Terraforming Mars Ares Expeditie: Ontdekking op Boardgamegeek