The Warriors: Come Out to Play

26,00

Uitverkocht

***PRE-ORDER: VERWACHTE BESCHIKBAARHEID IS 31/01/2023***

Uiterste besteldatum was 8/01/2023

Meer info over onze pre-orders

De ruigste en stoerste bendes van New York zijn op een middernacht bijeengekomen wanneer Cyrus, de leider van de machtige Gramercy Riffs, tijdens zijn speech wordt vermoord! Iedereen denkt ten onrechte dat jou bende, de Warriors, de schuldige zijn, wat betekent dat elke andere bende in de stad achter je aanzit terwijl je probeert terug te keren naar je thuisgebied: Coney Island!

In het co√∂peratieve strategiespel voor 2 tot 4 spelers The Warriors: Come Out to Play moet je op elkaar letten om door de gevaarlijke straten van New York te navigeren, rivaliserende bendes te ontwijken en je reputatie hoog te houden. Vind je weg terug naar Coney Island en laat de Gramercy Riffs zien dat je erin bent geluisd om te bewijzen dat de Warriors niet alleen goed zijn, maar de beste van de besten! “Can you dig it?”

De spelers werken samen om op het bord te bewegen met behulp van kaarten om aanvallen af te weren, deel te nemen aan vechtpartijen en uiteindelijk Coney Island te bereiken. De spelers winnen als de Warriors het halen en uit Coney Island ontsnappen!

Bekijk The Warriors: Come Out to Play op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal