Aanbieding!

Voidfall

Original price was: €111,00.Current price is: €97,50.

Bij de aankoop van dit spel verdien je 39 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – GESCHATTE BESCHIKBAARHEID: 28/08/2024***

Uiterste besteldatum: 11/08/2024

Ontdek al onze bordspel pre-orders

Voidfall is een ruimte 4X-spel voor 1 tot 4 spelers. Het combineert de spanning, spelersinteractie en diepe imperiumaanpassingen van het 4X-genre met het grondstoffenbeheer, de strakke beslissingen en de minimale geluksgameplay van een economische Eurogame.

Je wint Voidfall door de Voidborn terug te dringen in de solo/coop-modus of door de invloed van je rivalen te overwinnen en het Domineum te herstellen in de competitieve modus – beide met dezelfde regelset en hetzelfde spelsysteem. Variabiliteit wordt niet alleen gegarandeerd door meerdere speelbare “huizen” met hun eigen sterke en zwakke punten, maar ook door veel verschillende kaartopstellingen voor alle speltypen.

Als leider van een opstandig “Great House” speel je door drie cycli, elk met een galactische gebeurtenis die het spel verandert, een nieuwe scoringsvoorwaarde en een vast aantal focuskaarten die kunnen worden gespeeld. De beslissingen en volgorde van de focuskaarten vormen het middelpunt van de gameplay. Door twee van de drie impactvolle acties te kiezen terwijl je ze uitspeelt, ontwikkel en verbeter je technologieën, boek je vooruitgang op je drie huisspecifieke beschavingssporen, beheer je de infrastructuur, bevolking en productie van je sectoren en verover je nieuwe sectoren met maximaal vijf verschillende soorten ruimtevloten.

Ruimtegevechten worden uitgevochten tegen de geïnfecteerde troepen van de Voidborn (die zelfs in de competitieve modus neutrale tegenstanders zijn) of tegen andere spelers. In plaats van te vertrouwen op het geluk van een dobbelsteenworp, zijn gevechten in Voidfall volledig deterministisch en worden zorgvuldige voorbereiding en het te slim af zijn van je tegenstanders beloond.

Voidfall bordspel review

Bekijk Voidfall op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal