Chronicles of Avel

44,00

Uitverkocht

***VERWACHTE BESCHIKBAARHEID IS 20/09/2022***

Uiterste besteldatum was 11/09/2022

Meer info over onze pre-orders

Chronicles of Avel is een coöperatief bordspel voor het hele gezin. Kruip in de huid van dappere helden en heldinnen met een missie om je magische land te redden.

Creëer je personage en kies een unieke naam. Neem je uitrusting en bereid je voor op de strijd. Maar kies verstandig, want je rugzak heeft slechts beperkte ruimte. Gewapend en klaar om te vechten, verken je het land op zoek naar avontuur en fortuin.

Beantwoord de oproep van de koningin en vecht samen tegen de dienaren van de Zwarte Maan. Verdedig het kasteel, verban het Beest en red Avel!

In Chronicles of Avel de verkennen spelers de wereld van Avel. Ze verplaatsen op een speelbord gemaakt van zeshoekige tegels dat elke keer anders zal zijn. Op hun reis zullen ze gevaarlijke monsters tegenkomen waar ze met de hulp van de dobbelstenen tegen moeten vechten. Elke overwinning geeft een beloning – een nieuw wapen, harnas, magische drankjes of goud – die je helden sterker maken. De helden kunnen alleen winnen door goed samen te werken en het Beest en al zijn dienaren te verslaan.

Chronicles of Avel bordspel review

Bekijk Chronicles of Avel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal

,