Chronicles of Crime: 1400

24,99

Uitverkocht

In Chronicles of Crime 1400 kruipen je in de huid van de ridder Abalard Lavel en reis je af naar het Parijs van de late Middeleeuwen. Met behulp van profetische dromen, informatie van enkele hooggeplaatste familieleden en trouwe viervoeten zullen jullie mysterieuze misdaden moeten zien te oplossen.

‘1400’ werkt met het bekende, soepele spelmechanisme van Chronicles of Crime en voegt tegelijkertijd enkele nieuwe elementen toe. Zo gebruik je voor je onderzoek niet alleen bewijsmateriaal en informatie van getuigen en informanten maar kun je ook door je eigen mysterieuze dromen het juiste spoor zien te vinden.

Chronicles of Crime: 1400 bevat vier spannende scenario’s, die zowel solitair als coöperatief te spelen zijn. Reis af naar het Parijs van de Middeleeuwen, stort je in het verhaal en help de misdaden op te lossen.

Chronicles of Crime: 1400 is een alleenstaand spel, maar ook onderdeel van de “Millenium” reeks van Chronicles of Crime. Deze reeks bestaat uit drie alleenstaande spellen: 1400, 1900 en 2400. Hoewel deze spellen allemaal op zich zelf gespeeld kunnen worden is er voor de scherpzinnige speurder toch een verband te vinden.

Voor dit spel heb je een smartphone of tablet nodig!

Chronicles of Crime: 1400 review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal