Deal with the Devil

67,00

Uitverkocht

Deal with the Devil is een diepgaand bordspel voor 4 spelers dat zich afspeelt in een fantasiewereld in de Middeleeuwen. Elk van de spelers speelt een gewone sterveling, een sektelid of zelfs de Duivel, maar niemand kent de rol van zijn medespelers. Elke rol speelt anders en heeft een andere doelstelling om het spel te winnen.

Tijdens de blinde handelsfase kunnen spelers hun grondstoffen aanbieden in ruil voor geld van een andere speler. De Duivel zal stervelingen verleiden met grondstoffen in ruil voor een stukje van hun ziel, terwijl het de aard van het sektelid is om zijn ziel gemakkelijk te verkopen. Alleen de bijbehorende app weet wie met wie handelt!

Maar let op! Pronken met hoe goed je het doet, kan ongewenste aandacht trekken en de argwaan van andere spelers trekken. Het kan ook de interesse wekken van de Inquisitie, die graag diegenen wil straffen die niet kunnen bewijzen dat hun ziel intact blijft.

Er zijn veel strategieën om mee te experimenteren in Deal with the Devil. Verkoop je al vroeg stukjes van je ziel om je stedenbouwkundige vaardigheden te vergroten met het risico op toekomstige bestraffing van de Inquisitie? Of ga je zorgvuldig om met de terugbetaling van leningen en schulden terwijl je wacht tot anderen onbedoeld hun snode aard onthullen? Elke keuze heeft een gevolg en elke rol heeft zijn eigen unieke strategische benadering om te verkennen.

Deal with the Devil bordspel trailer

Bekijk Deal with the Devil op Boardgamegeek

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal