Dinosaur World (Kickstarter All In pledge)

104,99

Uitverkocht

De wetenschappelijke triomf die de dinosaurussen terug tot leven heeft gewekt is ondertussen wereldwijd gekend. Over de hele wereld worden nieuwe dinosaurusparken geopend – vaak nog voordat de werking volledig op punt staat. En de vraag is groot: het aantal mensen dat de majestueuze giganten in levende lijve wilt zien is enorm. Maar zoals vaak het geval is bij elke vorm van entertainment, gaan triomf en tragedie hand in hand. Het is daarom enorm belangrijk dat elke bezoeker van jouw dinosauruspark een afstandsverklaring tekent alvorens het park te betreden.

In Dinosaur World besturen de spelers elk een dinosauruspark. Elke ronde spenderen ze hun arbeiders om het park uit te breiden en te verbeteren, waarna ze zelf een rondje door het park rijden met de jeep. Doorheen het spel krijg je op verschillende manierenoverwinningspunten – en mogelijk enkele tragische ongevallen dankzij de overenthousiaste dino’s. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft is de winnaar van Dinosaur World!

De Dinosaur World All In pledge bevat de Dinosaur World Savage edition + alle unlocked stretch goals + de Hybrid Pack + de Water Pack + de Ice Age Pack. Alles wat je nodig hebt voor de ultieme Dinosaur World ervaring!

Dinosaur World kickstarter preview

Bekijk het spel op Kickstarter

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal