Aanbieding!

Endless Winter (NL)

Original price was: €69,00.Current price is: €50,00.

Slechts 3 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 20 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Endless Winter is een bordspel voor 1 tot 4 spelers dat zich afspeelt in Noord-Amerika, rond 10.000 v. Chr.. De spelers begeleiden de ontwikkeling van hun stammen over verschillende generaties – van nomadische jager-verzamelaars tot welvarende stamgemeenschappen. In de loop van het spel migreren de stammen naar nieuwe landen, starten ze culturele tradities, jagen ze op paleolithische dieren en bouwen ze eeuwige megalithische bouwwerken.

Endless Winter combineert worker placement en deckbuilding op een innovatieve manier. Elke ronde sturen de spelers hun stamleden naar verschillende actievelden en betalen ze voor de acties door kaarten te spelen en grondstoffen uit te geven. Kaarten kunnen ook bewaard worden voor een eclipsfase aan het einde van de ronde, waarin de kaarten tegelijkertijd worden onthuld om de nieuwe spelersvolgorde te bepalen en verschillende bonusacties te activeren.

Endless Winter bevat verschillende strategieën naar de overwinning. Na vier rondes worden de scores opgeteld en wint de stam met de meeste punten!

Je krijgt hierbij ook de “Trouwe Viervoeters” promo-kaarten!

Endless Winter bordspel review

Bekijk Endless Winter op Boardgamegeek

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal