Feldherr foam insert voor Journeys in Middle-earth – Shadowed Paths

29,00

Uitverkocht

Een gerucht verspreidt zich door Mirkwood. Er wordt gezegd dat gigantische spinnen het bos hebben besmet. Gedreven door een mengeling van nieuwsgierigheid, heldhaftigheid en roekeloosheid betreed je het rijk van de Woodland King. Wat je ook te wachten staat op de “Shadowed Paths” van Mirkwood en in de schaduwrijke hallen van Moria, voorbereiding en bescherming zijn essentieel!

Natuurlijk ondersteunen we je ook op deze nieuwe reis. Met deze Feldherr foam insert berg je al het spelmateriaal netjes op in de doos van de Shadowed Paths uitbreiding.

De foam insert biedt ruimte voor alle miniatures en spelaccessoires van de uitbreiding. Alle kaarten passen ook met sleeves.
Het deksel van de doos zal ongeveer 5-6 cm hoger komen. Daarom zit in deze set ook de Feldherr Flex Cross Band (maat L) inbegrepen. De Flex band zorgt voor meer stevigheid en stabiliteit bij het opbergen en vervoeren van de doos.

De set bevat:

  • 1 foamtray voor miniatures en tokens (AFMEYA060BO)
  • 1 foamtray voor kaarten, terreintegels en tokens (AFMEXZ055BO)
  • 1 foamtopper
  • 1 Feldherr Flex Crossband – Maat L

In de bovenste foamtray kan je de miniatures plaatsen. Arwen, Balin, Dis, Eleanor en Gandalf, evenals de Balrog en de andere 24 figuren van de vijanden krijgen hun eigen op maat gesneden compartimenten. Dankzij de precieze pasvorm blijven de gedetailleerde miniatures veilig op hun plaats, zelfs wanneer de doos wordt vervoerd. Het zachte foam beschermt de fragiele delen, zoals de staf van Gandalf of de vleugels van de Balrog, tegen beschadiging. Ook de verf van eventueel geschilderde miniatures wordt beschermd tegen krassen en slijtage. Alle 30 miniatures kunnen hier overzichtelijk in opgeborgen worden. In het kleine vakje kan je de heuvel/stam terrein tegels steken.

In Foam tray nummer twee kan je de resterende fiches, de tegels en de kaarten opbergen. Twee vakken bieden voldoende ruimte om de kleine kaartjes netjes op te bergen. Vingerbrede uitsparingen vergemakkelijken het uitnemen van de stapels. Alle kaarten passen ook met sleeves. Het grote vak wordt gebruikt om de terreintegels en de heldenkaarten in op te bergen. Daarna heb je nog 6 vakjes over om de overgebleven tokens in te sorteren. Een bijpassende foamtopper sluit het geheel af. Bovenop de topper kan je de spelregels nog leggen.

Hierbij zijn alle miniatures veilig verpakt, het spelmateriaal netjes opgeborgen en ben je goed voorbereid op je volgende avonturen in Midden-aarde!

De foam insert zorgt er jammer genoeg wel voor dat het deksel van de doos een stuk hoger komt. Om de doos extra te beveiligen en makkelijker te vervoeren, bevat de set ook een Feldherr Flex Cross Band groen (maat L).

De eigenschappen van de Feldherr foam insert voor Shadowed Paths:

  • AFMEYA060BO: 285 mm x 285 mm x 60 mm totale hoogte (50 mm bruikbare hoogte + 10 mm schuimbasis)
  • AFMEXZ055BO: 285 mm x 285 mm x 55 mm totale hoogte (45 mm bruikbare hoogte + 10 mm schuimbodem)
  • Hoogwaardig foam met fijne poriën
  • Chloor- en zuurvrij
  • Made in Germany