In Too Deep

48,49

Uitverkocht

Meer info over onze pre-orders

Uiterste besteldatum was 07/11/2021

In Too Deep is een uniek verhaal dat je de toekomst in stuurt in een spannend, strategisch bordspel voor 1-4 spelers. Trek personages en voer acties uit om doelen te voltooien en sets te verzamelen. Aan welke kant van de wet kom je terecht?

In het jaar 2087 zijn de regeringen gevallen. Wat overblijft zijn gefragmenteerde stadstaten zoals New Dawn City, die worstelen om de chaos op afstand te houden. Het sinistere Syndicaat probeert deze verzwakte steden over te nemen door de bestaande criminele bendes te organiseren en te versterken. In de wereld van In Too Deep maak je deel uit van een geheim bureau dat zich inzet om het Syndicaat koste wat kost te stoppen.

Cybernetische implantaten geven Syndicate-agenten een technologisch voordeel, maar je hebt een manier gevonden om die kracht te benutten. Door hun cerebrale upgrades te infiltreren, kun je controle krijgen over deze criminelen. Je gaat diep undercover in de hoofden van je doelwitten en coördineert misdaden van escalerende ernst om het kritieke bewijs te bemachtigen dat nodig is om het dreigende complot van het Syndicaat te verijdelen.

Elke beurt kan je een nieuwe crimineel besturen en hun activiteiten in de hele stad manipuleren, waarbij je toegang krijgt tot krachtige vaardigheden en een groter uithoudingsvermogen, terwijl je vertrouwd raakt met hun geest. Je fysieke lichaam bevindt zich in een geheim lab ver van de eigenlijke actie, maar je bent geenszins veilig. Het binnendringen in de geest van criminelen eist zijn tol van je moraliteit.

Organiseer misdaden, probeer de informatie die je verzamelt zo goed mogelijk te gebruiken, worstel met moeilijke  dilemma’s en probeer jezelf niet te verliezen.

In Too Deep bordspel review

Aantal spelers

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal

,