Lost Ruins of Arnak

49,99

Uitverkocht

Op een onbewoond eiland in onbekende zeeën hebben ontdekkingsreizigers sporen gevonden van een nieuwe beschaving. In De Verdwenen Ruïnes van Arnak leid je een expeditie om het nieuwe eiland te verkennen en verloren artefacten te vinden. In je reis zul je angstaanjagende bewakers tegenkomen waar je het tegen op moet nemen. Dit doe je allemaal om de geheimen van het eiland te ontdekken. Ontdek jij al haar geheimen?

De Verdwenen Ruïnes van Arnak combineert deck-building en workerplacement in een spel van verkenning, resource-beheer en ontdekking. Naast de traditionele deck building-effecten, kunnen kaarten ook worden gebruikt om arbeiders te plaatsen, en nieuwe arbeidersacties worden beschikbaar als de spelers het eiland verder verkennen. Voor veel van deze acties heb je resources nodig in plaats van arbeiders, dus het verzamelen van resources is essentieel.

Je bent beperkt tot slechts één actie per beurt, dus maak je keuze zorgvuldig… van welke actie profiteer je nu het meest? En wat kun je je veroorloven om later te doen… ervan uitgaande dat niemand anders die actie eerst onderneemt!?

De decks zijn klein en geluk in het spel wordt sterk verzacht door het grote aantal tactische beslissingen dat op het spelbord worden aangeboden. Met een verscheidenheid aan acties en kaarten zal de opzet voor elk spel uniek zijn. Ontdek nieuwe strategieën om de uitdaging aan te gaan.

Ontdek Lost Ruins of Arnak!

Let op: dit gaat om de Engelstalige versie van Arnak. De NL versie kan u hier bestellen.

Lost Ruins of Arnak bordspel trailer

Bekijk het spel op Boardgamegeek

 

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal