Merchants Cove + The Oracle + The Innkeeper + The Dragon Rancher + The Secret Stash

164,99

Uitverkocht

***VERWACHTE RELEASE DATUM IS 28/04***

Uiterste besteldatum was 07/04

Meer info over onze pre-orders

Welkom aan wal! Merchants Cove is een asymmetrisch bordspel waarin de spelers verschillende handelaars zijn met een winkel aan de Cove’s Piers –  de beroemdste markten van de Five Realms. De handelaars strijden om hun producten te verkopen aan toekomende avonturiers. Elke speler gebruikt zijn of haar unieke speelstukken en mechanismen om koopwaar te produceren, de winkel te verbeteren en – natuurlijk niet onbelangrijk – veel geld te verdienen!

De spelers concurreren tegen elkaar om klanten binnen te halen, de marktvraag te manipuleren en sponsoring te krijgen van de vier facties. Om een voorsprong te krijgen kunnen ze de lokale bewoners inhuren als personeel. Of ze kunnen naar de boeven stappen om hulp te krijgen – maar wie weet wat hun prijs is?

Na drie dagen is de rijkste handelaar de winnaar van het spel!

Merchants Cove bordspel uitbreidingen

The Oracle, Dragon Rancher en Innkeeper uitbreidingen voegen drie nieuwe handelaars toe aan Merchants Cove. The Oracle gebruikt een roll n’ write mechanisme, compleet met stift, uitwisbaar bord en custom dice tray, om acties uit te voeren en de toekomst te voorspellen. The Dragon Rancher gebruikt 2 mechanismes: bag building en mancala. Je verzamelt eten voor je draken en laat ze beetje bij beetje groeien. Als The Innkeeper probeer je te voorspellen welk type avonturiers het meeste gaan voorkomen aan het einde van elke ronde. Als je juist speculeert en de kamers goed klaar maakt kan je ronde na ronde veel geld verdienen, maar verwacht je aan serieuze vechtpartijen als je fout zit!

The Secret Stash uitbreiding bevat een reeks modulaire uitbreidingen die je naar believen kan toevoegen om steeds een nieuwe ervaring te creëren. Daarnaast krijg je ook nog een scenario-boek met 12 scenario’s voor een thematische solo mode!

Merchants Cove bordspel preview

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal