[Outlet] Chicken Caesar

50,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 20 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


In Chicken Caesar vertegenwoordigen spelers aristocratische oude Romeinse kippenfamilies die proberen een erfenis voor hun familienaam te creëren. Elke familie heeft verschillende in aanmerking komende hanen die staan te popelen om in de wereld van de politiek te springen, rijk te worden en een erfenis te creëren met alle middelen die nodig zijn.

Hanen verwerven bekendheid voor hun familie door verschillende politieke functies te bekleden. Laaggeplaatste officieren leveren niet veel roem op, maar ze hebben zowel de portemonnee als de macht van het zwaard in handen. Een paar hanen in de lagere ambten van Aedile en Praetor, samen met de stemmen van een paar goedbetaalde (en tijdelijke) bondgenoten, kunnen de weg vrijmaken naar de luxe en erkenning die horen bij de titels van Censor, Consul en zelfs Caesar.

Caesar zijn is echter niet gemakkelijk: als je er niet in slaagt te onderhandelen om het welzijn van de hele kooi te garanderen, dan is de Caesar van vandaag de Coq au Vin van morgen. Dode hanen leveren geen punten meer op, maar bieden hun nabestaanden wel de kans om hun prestaties te overdrijven. Uiteindelijk is het oordeel van de geschiedenis het enige dat telt, en de geschiedenis kan herschreven worden.

Moord, verraad, gekochte stemmen, fragiele allianties en bloedige vendetta’s zullen de legendarische families van de vergeten families scheiden in de strijd om Chicken Caesar te worden – en te blijven!

Chicken Caesar bordspel review


Bekijk Chicken Caesar op Boardgamegeek