[Outlet] Ghost Stories: Black Secret

25,00

Uitverkocht

In het coöperatieve spel Ghost Stories zitten spelers vaak op het puntje van hun stoel met de onzekerheid of hun monniken een dorp kunnen beschermen tegen de vele aspecten van Wu-Feng die het bedreigen. Met Ghost Stories: Black Secret komen de spelers voor een nog groter dilemma te staan: Wu-Feng zelf.

Het aantal spelers voor Black Secret is 2-5 (in plaats van 1-4) omdat één speler de rol van Wu-Feng op zich zal nemen en de monniken op een directere manier zal lastigvallen dan ze tot nu toe hebben meegemaakt. Wu-Feng kiest nu waar de binnenkomende geesten worden geplaatst op de individuele monnikenborden.

Om de monniken te helpen in hun strijd tegen deze sluwe incarnatie van Wu-Feng, hebben ze toegang tot bloedmantra’s, speciale vaardigheden die in verschillende niveaus verkrijgbaar zijn om de moeilijkheidsgraad van het spel aan te passen. Als een monnik een leven verliest, wordt het Qi-fiche op de mantra geplaatst. Als er twee fiches op een van de mantra’s van niveau 2 liggen, krijgt een monnik naar keuze een Qi. Als er 4 Qi’s op een van de niveau-4-mantra’s liggen, worden alle dorpstegels ontdaan van hun schoonheid.

Bekijk Ghost Stories: Black Secret op Boardgamegeek