[Outlet] The 3 Commandments

15,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 6 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


“Fakkels laaien op, nevels waaien … in de Heilige Cirkel viert de Hogepriesteres haar ritueel met haar novicen. Ze zingen met heel hun hart, knuffelen de artefacten en herschikken ze in steeds nieuwe patronen.”

Maar wat als je de religieuze regels niet kent? Best kijk je wat de anderen doen om ze na te doen. Maar voorzichtig: misschien heeft je buurman net een taboe geschonden en de hogepriesteres boos gemaakt …

In The 3 Commandments, een bordspel voor 3 tot 7 spelers neemt 1 speler de rol van Hogepriesteres en bepaalt de regels van haar eigen religie. De andere spelers zijn nieuwelingen die deze regels proberen aan te voelen en op die manier zoveel mogelijk karma proberen te verzamelen.

De Hogepriesteres kiest in het geheim vier kaarten die bepalen welke acties worden beloond en welke taboe zijn. De andere spelers verplaatsen gewoon een pion op het bord en krijgen punten van de Hogepriesteres op basis van hoe hun acties (inclusief schijnbaar irrelevante acties zoals lichaamsbeweging of toon van de stem) overeenkomen met de regels. Aan het einde van een ronde krijgt de Hogepriesteres dezelfde score als de hoogst scorende volgeling, wat haar aanmoedigt om de regels moeilijk maar niet onmogelijk te raden te maken.

Bekijk The 3 Commandments op Boardgamegeek