[Outlet] The Club

6,50

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 3 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


The Club is een licht satirisch spel over het uitgaansleven – een bordspel over liefde en over de behoefte van mensen om elkaar te ontmoeten.

Het hele spel speelt zich af in een nachtclub en het speelbord is de dansvloer. Als het hun beurt is, duwen de spelers drie nieuwe dansers naar de dansvloer vanaf hun eigen bar (rand van het bord) en als ze in het spel komen, duwen ze anderen naar het midden van de dansvloer. Zodra twee dansers elkaar in het heetst van de nacht ontmoeten, kunnen ze tot koppels worden gemaakt en hoe beter de match, hoe meer spelers scoren. Als slechts twee van de vier zichtbare kwaliteiten overeenkomen, hebben de dansers een one-night-stand die niet erg lang leuk is en dus slechts één punt waard is. Bij drie overeenkomende kwaliteiten vinden de dansers elkaar echt leuk, beginnen ze te daten en dat is vier punten waard. Als alle vier de zichtbare kwaliteiten overeenkomen dan krijgen de dansers de “happily ever after” de enige ware liefde waar we allemaal naar zoeken en dat is dus 5 punten waard.

Af en toe wordt het spel pittiger door een van de drie speciale karakters in het spel. De uitsmijter kan elke danser van het bord verwijderen, terwijl een Rock Star normaal het spel binnenwandelt, maar als hij eenmaal een groep fans heeft verzameld en helemaal omsingeld is, kan de speler de Rock Star en vier aangrenzende dansers meenemen naar zijn hotelkamer en er twee koppels van vormen. De bullebak is de man die vrouwen lastigvalt en ruzie zoekt met mannen en zodra hij in het spel komt, zorgt zijn aanwezigheid er alleen al voor dat geen enkele danser naast hem deel kan uitmaken van een koppel.

Uiteindelijk wint de speler die de beste cupido is geweest het spel. Met andere woorden, de beste scorer wint.