[Outlet] The Starfarers of Catan: 5-6 player expansion

30,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 12 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Let op: dit is enkel de uitbreiding waarmee je het aantal spelers van The Starfarers of Catan uitbreid tot 5-6.

The Starfarers of Catan speelt zich af ergens in de buurt van het jaar 2700 na Christus. 3 tot 4 spelers strijden om de prestigieuze post van ambassadeur bij de Galactische Raad. Om deze verheven positie te bereiken, moeten spelers Terra en de bekende planeten verlaten om de melkweg te verkennen en te koloniseren. Terwijl ze handel drijven met buitenaardse culturen en buitenaardse wezens tegenkomen zullen ze ook en ruimte-piraten moeten verslaan. Glorie en overwinning gaan naar de dappere en scherpzinnige ontdekkingsreiziger die het geluk toelacht.

De bekende werelden liggen aan de ene kant van het speelbord, waar elk van de spelers begint met bekende zonnestelsels, elk met 3 planeten die grondstoffen produceren die nodig zijn voor de reizen in de diepe ruimte.

Elke speler begint met 2 kolonies en een ruimtehaven. De ruimtehaven maakt sterrenschepen om nieuwe kolonies en handelsposten naar verre landen te vervoeren. Tijdens het spel zorgen alle kolonies en ruimtehavens voor de productie van grondstoffen als de dobbelstenen overeenkomen met de nummers van aangrenzende planeten. Grondstoffen worden verhandeld voor kolonieschepen, handelsschepen en vlootupgrades van vrachtringen, boosterraketten en kanonnen. Pas op als je op verkenning gaat: sommige planeten zijn bedekt met ijs en op sommige planeten zitten gevaarlijke piraten verborgen.

The Starfarers of Catan bordspel playthrough

Bekijk The Starfarers of Catan op Boardgamegeek