Pan’s Island

48,50

Uitverkocht

Welkom op Pan’s Island! Kruip in de huid van Peter Pan, Wendy, Tinker Bell, Tiger Lily of zelfs Wendy’s broers, John en Michael. Ga op zoek naar de Lost Children die verdwaald zijn op het eiland. Verken de verschillende locaties en geef je medespelers handige tips om de verloren kinderen te vinden. Je zal samen moeten werken om ze allemaal terug te vinden!

Nadat je je personage hebt gekozen en hebt geleerd over je speciale vaardigheden, is elke speler verantwoordelijk voor het verbergen van een piraat en een verloren kind. Dankzij aanwijzingskaarten kan elke speler aanwijzingen geven over de locatie van de verloren kinderen of de piraten. Deze aanwijzingskaarten worden gespeeld op het bord van een andere speler door ze op een “scale of relevance” te plaatsen, variërend van “Exactly” tot “Not at all”. De speler moet dan de aanwijzing correct interpreteren om in het juiste gebied te gaan zoeken. De spelers winnen Pan’s Island wanneer er vijf van de Lost Children gevonden zijn, maar als je de piraten meer dan twee keer tegenkomt is het game over!

Aan het einde van een spel en afhankelijk van je succes, zal een dobbelsteenworp het eiland veranderen en nieuwe regels toevoegen. Heb je net verloren? Dan wordt het eiland misschien gemakkelijker te verkennen of verschijnen er nieuwe personages die je helpen. Heb je gewonnen? Dan zullen nieuwe personages en een nieuw type eiland je volgende avontuur een beetje moeilijker maken.

Bekijk Pan’s Island op Boardgamegeek

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal