Power Plants

33,50

Uitverkocht

In Power Plants, een bordspel voor 1 tot 5 spelers, ben je een tovenaar die samen met je rivalen een gemeenschappelijke tuin met magische planten aanlegt. Elke tovenaar in de buurt weet dat de beste ingrediënten voor spreuken vers worden gekweekt. Helaas is slechts één bepaald stuk vruchtbare grond in de buurt het beste geschikt voor het kweken van magische planten. Iedereen gaat akkoord om de tuin te “delen”, maar jij hebt een plan: jouw team van trouwe sprites zal de krachten van de planten gebruiken om de tuin te infiltreren terwijl hij groeit, zodat wanneer alles in volle bloei staat, de krachtigste stukken land voor jou zijn!

Elke beurt kies je één van de lapjes uit je hand en voeg je die toe aan de groeiende tuin. Je kunt de toegevoegde tegel activeren voor zijn dynamische “plant”-kracht of alle tegels die hij aanraakt activeren voor hun iets zwakkere (maar nog steeds erg coole) “groeikracht”. Naarmate de velden zich uitbreiden, zet je je sprites strategisch in om steeds meer van de fantastische flora onder controle te krijgen. Zullen je magische tuinbouwvaardigheden vruchten afwerpen?

Manipuleer de groei van de tuin, verzamel magische edelstenen en zet je team van trouwe sprites in om je concurrentie af te weren en de meest waardevolle velden in handen te krijgen!

Bekijk Power Plants op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal