Aanbieding!

Riftforce (NL)

Oorspronkelijke prijs was: €17,50.Huidige prijs is: €12,50.

Slechts 2 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 5 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


De Rifts hebben onze wereld veranderd. In de aarde ontstonden scheuren en dorpen werden vernietigd. Riftforce is vrij gekomen en over het land getrokken. Wat ooit leek geen leven te hebben, is opgestaan en herrezen. Het vuur is verdwenen uit de kampvuren en het water stroomt niet meer in de rivierbedding. Zelfs de zon en de maan kunnen nu hun sporen in de grond achterlaten. Begaafde individuen (magiërs) zijn naar voren gestapt om gildes te vormen. Op zoek naar Riftforce wordt in het land in teams gestreden. Magiërs en hun elementen hebben tijdelijke verbonden met elkaar gesloten en combineren hun krachten om het gevecht met de vijand aan te gaan.

Nu is jouw moment!

Stel je team samen, combineer hun krachten en ga de strijd aan. Verzamel Riftforce door locaties te controleren en vijanden te vernietigen. De speler die aan het einde van het spel de meeste Riftforce heeft, mag zich de krachtigste magiër van het land noemen!

In Riftforce, het duelkaartspel voor twee spelers, begint elke speler met het opstellen van vier van de tien verschillende gilden, elk met een unieke kracht, om hun eigen asymmetrische alliantie te smeden. Elk spel van Riftforce geeft je de kans om nieuwe synergieën tussen gilden te ontdekken, wat een grote invloed zal hebben op je algemene strategie en sterke punten. Kun jij de flexibele en mobiele watergilde combineren met de alles verterende vuurelementalen?

De elementalen van de gilden vormen de levenslijn van het spel – ze zijn je troepen en tegelijkertijd de kracht die nodig is om aan te vallen. Al snel vraag je je af hoe je ze het beste kunt gebruiken. Elke beurt moet je kiezen tussen de drie mogelijke acties. Wil je je positie bij de Rift versterken, elementalen opofferen voor krachtige combo-aanvallen of krachten verzamelen voor je volgende beurt?

Verzamel Riftforce door de elementen van je tegenstander te vernietigen en door locaties langs de Rift te besturen.

Het ontdekken van nieuwe synergieën tussen de verschillende gilden, slimme gameplay-combo’s en de diepere lagen van de strategie zorgen ervoor dat je keer op keer terugkomt om van het spel te genieten.

Riftforce bordspel review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal