Roll Player Adventures: Nefras’s Judgement uitbreiding

49,00

Uitverkocht

Tijdens je reis om het koninkrijk Nalos te verdedigen en een mysterie te ontrafelen in Roll Player Adventures, worden je personages zich bewust van Nefras, de godin van het oordeel met het slangengezicht. Nefras beoordeelt de harten van je helden, geeft ze de gepaste gaven en beoordeelt uiteindelijk elk personage op basis van de keuzes die ze maken. Ontdek het achtergrondverhaal van jouw personage!

Roll Player Adventures: Nefras’s Judgement bevat 41 achtergrondverhalen die zijn geïntegreerd in het hoofdverhaal van Roll Player Adventures, één voor elke achtergrondkaart in Roll Player. Elke speler krijgt te maken met unieke ontmoetingen in meerdere avonturenboeken.

De uitbreiding bevat onder andere een enorme codex met achtergrondverhalen (meer dan 250 pagina’s) en 65 zeldzame kaarten. Nefras’s Judgement vereist het Roll Player Adventures basisspel om te spelen. Als je een personage van Roll Player importeert naar je Adventures-campagne, voegt deze uitbreiding nieuwe elementen toe met betrekking tot je achtergrondverhaal en uitlijning. Nefras’s Judgement kan ook worden gespeeld met één van de 36 vooraf gegenereerde personages in Roll Player Adventures, die elk een uniek achtergrondverhaal hebben.

Roll Player Adventures bordspel review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

 

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal