Aanbieding!

Rovers van Scythië

42,50

Bij de aankoop van dit spel verdien je 17 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  –GESCHATTE BESCHIKBAARHEID: 18/10/2023***

Uiterste besteldatum is 15/10/2023

Meer info over onze pre-orders lees je hier

Eeuwen geleden heersten de Griekse, Perzische en Assyrische rijken over gigantische lappen grond en vergaarden ze extreme rijkdommen. Maar ondanks hun machtige legers en verstevigde forten verspreidden zich al snel geruchten over een formidabele vijand afkomstig van de landen ten noorden van de Zwarte Zee.

Ze kwamen te paard. Woeste krijgers, zowel mannen als vrouwen, bedreven in het vechten met zwaard, bijl en boog. Deze mensen waren geen hersenloze wilden, maar bekwame ambachtslieden die prachtig gedetailleerde gouden sieraden vervaardigden. Ze maakten leren harnassen en vonden de recurveboog uit. Ze hadden getrainde arenden die ze konden inzetten voor de jacht of tijdens gevechten. Er wordt zelfs gedacht dat dit volk de inspiratie was voor de Griekse sagen over de Amazones. Maar ze waren meer dan legendes of fabels. Ze waren de Scythen, de Rovers van Scythië.

In de Rovers van Scythië nemen 1 tot 4 spelers de leiding over een groep Scythen. Je zal een bemanning moeten samenstellen, dieren moeten trainen en voorraden moeten verzamelen. Het doel is om de speler te zijn met de meeste overwinningspunten aan het einde van het spel. Die punten krijg je door nederzettingen te plunderen, buit mee te nemen en missies te voltooien. Het spel eindigt wanneer er nog maar 2 plundervelden of 2 missies op het speelbord liggen.

Rovers van Scythië bordspel review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

 

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur