Sleeping Gods + Tides of Ruin uitbreiding + Dungeons uitbreiding

129,99

Uitverkocht

***VERWACHTE RELEASE DATUM IS 4e KWARTAAL 2021***

Meer info over onze pre-orders

In Sleeping Gods vormen 1 tot 4 spelers de crew van Captain Sofi Odessa, verdwaald in een vreemde wereld in 1929 op hun stoomboot, de Manticore. Je zal samen moeten werken om te overleven, exotische eilanden te verkennen, nieuwe personages ontmoeten en zoeken naar de goddelijke totems die je nodig hebt om thuis te raken.

Sleeping Gods is een bordspel met verschillende campagnes. Elke speelsessie kan zo lang duren als je zelf kiest. Wanneer je een pauze wilt nemen duidt je simpelweg je aan waar je gebleven bent, zodat je volgende keer gemakkelijk terug verder kan spelen. Je kan Sleeping Gods in je eentje spelen of met maximum 4 spelers, die je zelfs kan toevoegen of verwijderen tijdens de campagne! Het doel van Sleeping Gods? In totaal 14 goddelijke totems vinden, die verborgen liggen over heel de wereld.

Het spelboek vormt een atlas. Elke pagina is een stukje van de wijde wereld dat klaar ligt om ontdekt te worden. Wanneer je de rand van de pagina nadert draai je de bladzijde om en ga je verder op de nieuwe pagina. Elke locatie bevat wilde avonturen, verborgen schatten en levendige personages. Jouw keuzes beïnvloeden zowel de personages als het verhaal en kunnen zowel goed als slecht uitdraaien.

Welkom tot de wijde wereld. Jouw reis begint.

Sleeping Gods: Tides of Ruin vergroot de te verkennen wereld met een tweede atlas, bijhorend verhalenboek, nieuwe avonturen, vijanden, gebeurtenissen, enzovoort.

Sleeping Gods Dungeons voegt zes ‘dungeons’ toe aan Sleeping Gods, die elk een map en verhalen bevatten. Deze dungeons kan je op bepaalde plaatsen in het spel vinden, waarna je ze kan verkennen op zoek naar schatten. Maar pas op voor de vallen en monsters!

Sleeping Gods bordspel preview

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal