Sleeping Gods

79,99

Uitverkocht

In Sleeping Gods vormen 1 tot 4 spelers de crew van Captain Sofi Odessa, verdwaald in een vreemde wereld in 1929 op hun stoomboot, de Manticore. Je zal samen moeten werken om te overleven, exotische eilanden te verkennen, nieuwe personages ontmoeten en zoeken naar de goddelijke totems die je nodig hebt om thuis te raken.

Sleeping Gods is een bordspel met verschillende campagnes. Elke speelsessie kan zo lang duren als je zelf kiest. Wanneer je een pauze wilt nemen duidt je simpelweg je aan waar je gebleven bent, zodat je volgende keer gemakkelijk terug verder kan spelen. Je kan Sleeping Gods in je eentje spelen of met maximum 4 spelers, die je zelfs kan toevoegen of verwijderen tijdens de campagne! Het doel van Sleeping Gods? In totaal 14 goddelijke totems vinden, die verborgen liggen over heel de wereld.

Het spelboek vormt een atlas. Elke pagina is een stukje van de wijde wereld dat klaar ligt om ontdekt te worden. Wanneer je de rand van de pagina nadert draai je de bladzijde om en ga je verder op de nieuwe pagina. Elke locatie bevat wilde avonturen, verborgen schatten en levendige personages. Jouw keuzes beïnvloeden zowel de personages als het verhaal en kunnen zowel goed als slecht uitdraaien.

Welkom tot de wijde wereld. Jouw reis begint.

Sleeping Gods bordspel preview

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal