The Palaces of Carrara

57,00

Uitverkocht

The Palaces of Carrara is een bordspel voor 2 tot 4 spelers waarin je aan het hoofd staat van een adellijke familie die opdracht heeft gekregen van het Koninklijk Paleis om zes steden in de regio te verfraaien. Daarvoor ga je gebruik maken van waardevolle marmerblokken uit de beroemde steengroeven in Carrara. Je bouwt gebouwen, voegt versieringen toe en plaatst standbeelden om de steden met het wondermooie marmer te vullen.

Je wilt het marmer uit deze beroemde regio van Italië zo goedkoop mogelijk kopen, maar je tegenstanders zullen ook kunnen profiteren van de prijsverlagingen. Misschien brengt het meer op om in plaats daarvan te investeren in de gebouwen die zijn gemaakt van het exclusieve marmer? Misschien is het meer de moeite waard om de dure grondstof te pakken als grotere gebouwen in de stad niet zo lucratief blijken te zijn?

Van tijd tot tijd zal de koninklijke familie je voortgang evalueren (scoren) en je belonen met rijkdom en/of overwinningspunten. De adellijke familie die de meeste overwinningspunten verzamelt, wint het spel.

Deze tweede editie van The Palaces of Carrara bevat herziene spelregels en een volledig nieuwe geavanceerde versie die veel nieuwe strategieën en manieren van scoren zal bevatten. Deze nieuwe geavanceerde spelmodus introduceert standbeelden, waarmee je op nieuwe manieren punten kunt scoren.

Ontdek de nieuwste versie van deze klassieker!

The Palaces of Carrara bordspel preview

Bekijk The Palaces of Carrara op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal

, , ,