Aanbieding!

[Tweedehands] Dojo Kun

Original price was: €49,99.Current price is: €34,99.

Slechts 1 resterend op voorraad

Bij de aankoop van dit spel verdien je 14 bonuspunten
  • Klanten geven The Mastermind 10/10
  • Gratis afhalen in Brugge
  • Voor 12u besteld, dezelfde dag nog verzonden
  • Levering in 1 - 2 werkdagen in België en Nederland
  • Veilig en zorgeloos betalen
  • Cadeautje? Laat je bordspellen inpakken!


Staat: Spel is in uitstekende staat. Slechts 1 maal gespeeld.

In een mystiek land, ver hier vandaan, worden sinds de oudheid twee prestigieuze vechtsporttoernooien gehouden: het White Lotus Tournament en het Black Lotus Tournament. Deze twee toernooien zijn de belangrijkste show van legendarische vechtsporten. De meesters van verschillende dojo’s zijn altijd op zoek naar nieuwe getalenteerde atleten die tot de ideale Perfect Warrior gesmeed kunnen worden.

Het spel is verdeeld in twee seizoenen. Tijdens elk seizoen zijn er drie voorbereidingsrondes waarin je je dojo beheert en je atleten traint. Elk seizoen eindigt met het vechtsporttoernooi, waarvoor elke dojo maximaal twee atleten kan sturen. Bij lege plekken in het toernooi zullen atleten uit de vijfde dojo (de Skull Dojo) aanwezig zijn. (Deze atleten worden beheerd door het spel en kunnen zelfs het toernooi winnen!)

“Dojo Kun” betekent “Regels van de Dojo”. Het is een reeks principes die de fysieke en spirituele ontwikkeling van vechtsportbeoefenaars begeleiden. Dojo Kun is een bordspel waarin elke speler één van de vier dojo’s leidt (Tiger, Crane, Bear, Cobra). Het belangrijkste doel van jou dojo is om je atleten klaar te stomen voor de toernooien. Dit doe je door je atleten te trainen, nieuwe rekruten aan te trekken, nieuwe trainingsmachines te kopen, je dojo uit te breiden en avonturen te vinden.

Gevechten tussen atleten worden beslist door met aangepaste dobbelstenen te gooien. Er zijn vier verschillende dobbelstenen, één voor elke vechttechniek. Spelers zullen dobbelen volgens het ervaringsniveau van hun atleet (Dan): hoe hoger de Dan, hoe groter de kans om de wedstrijd te winnen! Voorafgaand aan een gevecht kunnen de spelers die niet aanwezig zijn de winnaar van dat gevecht voorspellen om prestige te winnen.

Elk toernooi wordt afgesloten met een grote finale waarin een nieuwe kampioen wordt gekroond. Aan het einde van het tweede seizoen wint de Dojo met de meeste Prestige Points het spel.

Dojo Kun bordspel review

Bekijk het spel op Boardgamegeek

 

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal