Under Falling Skies

34,99

Uitverkocht

Denk Space Invaders meets dobbelstenen. Under Falling Skies is een solospel met een campagne waarbij meerdere missies op elkaar volgen. Bij elke missie neem je de leiding over de verdediging van een stad die wordt aangevallen door ruimteschepen.

De aliens zijn gearriveerd, klaar om de aarde te veroveren. Vijandelijke ruimteschepen vullen de hemel. De mensheid trekt zich over de hele wereld terug in ondergrondse bunkers. Het is tijd om op te staan tegen de gemeenschappelijke dreiging! Vorm een internationaal team van specialisten om de aliens te verslaan en de Aarde te redden!

Je acties worden aangedreven door een innovatief dobbelsteenplaatsingsmechanisme. Wanneer je een actie kiest, kies je ook welke vijandelijke ruimteschepen zullen neerdalen. Een groter aantal ogen op de dobbelsteen heeft een sterker effect, maar zorgt er ook voor dat de ruimteschepen sneller dalen.

Breid je ondergrondse basis uit om toegang te krijgen tot sterkere acties, zodat je de ruimteschepen kan neerschieten of robots kan inzetten om je team te vergroten. Vergeet niet om ook aan je onderzoek te werken en je energieverbruik in de gaten te houden.

Het moederschip komt elke ronde dichterbij. Kun jij de missie voltooien voordat je basis wordt vernietigd?

Under Falling Skies bordspel trailer

Under Falling Skies bordspel prijzen & nominaties

  • 2021 International Gamers Award Solo Nominee
  • 2020 Golden Geek Best Solo Board Game Winner

Bekijk het spel op Boardgamegeek

Aantal spelers

Boardgamegeek rating

Leeftijd

Moeilijkheidsgraad

Speelduur

Taal