Vendel to Viking

62,50

Uitverkocht

***PRE-ORDER: RESERVEER JE EXEMPLAAR  – GESCHATTE BESCHIKBAARHEID: 28 FEBRUARI 2024***

Uiterste besteldatum: 11/02/2024

Bekijk al onze pre-orders

Vendel to Viking is een standalone prequel op het bordspel Pax Viking. Vendel to Viking neemt 1 tot 6 spelers mee terug naar de eeuwen voorafgaand aan het Vikingtijdperk. Je wordt ondergedompeld in de Scandinavische cultuur tussen de jaren 550 – 800, terwijl je bij elke beurt bouwt aan de reputatie van je familie.

Elke speler vertegenwoordigt dus een familie in een van de Scandinavische culturen die zich ontwikkelt tot één van de prominente families in het Vikingtijdperk.

Elke beurt komt overeen met één generatie. In die beurt probeer je de beste persoonlijkheden in je familie op te nemen. Je plaatst familieleden op de kaart en gebruikt ze om effecten op verschillende locaties te activeren of om ze een status te geven. Wanneer het familielid verheven is tot status, wordt het gekoppeld aan een personagekaart die je verplaatst naar een prestatieboom. Het personage gaat naar je familiebord en zowel hun aanwezigheid in de prestatieboom als op het familiebord beïnvloedt de kansen van je familie voor de rest van het spel!

Vendel to Viking bordspel preview

Bekijk Vendel to Viking op Boardgamegeek