Wreckland Run

41,50

Uitverkocht

Het bordspel Wreckland Run vindt plaats in een post-apocalyptisch landschap dat bekend staat als de Wrecklands en vol zit met bandieten en andere gevaren. Wreckland Run bestaat uit een campagne met 7 hoofdstukken. Elk nieuw hoofdstuk voegt nieuwe eindbazen, vijanden en verrassende wendingen toe aan je spel.

Aan de start van de campagne kies je eerst een voertuig en chauffeur. Kies verstandig, want met deze combinatie zal je 7 hoofdstukken verder moeten. Zodra je een hoofdstuk hebt voltooid, ga je naar het volgende hoofdstuk in de campagne, maar de vijanden en onderdelen die je bent tegengekomen blijven in hun decks. Je wordt doorheen het spel sterker en sterker, maar dat geldt ook voor je vijanden!

Elk hoofdstuk van Wreckland Run wordt over drie rondes gespeeld, elk bestaande uit twee fases: eerst Wreckage en vervolgens Run. In de Wreckage-fase repareer en upgrade je je voertuig met nieuwe en verbeterde onderdelen. In de Run-fase vecht je in een reeks beurten tegen vijanden. Je wint het spel door de Boss te verslaan in de derde en laatste ronde van het spel!

Wreckland Run bordspel review

Bekijk Wreckland Run op Boardgamegeek

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal