De 5 leukste upgrades voor De Verdwenen Ruïnes van Arnak

De Verdwenen Ruïnes van Arnak kwam voor het eerst uit in het laatste kwartaal van 2020. Het werd voor veel bordspelfanaten meteen duidelijk dat dit een blijvertje was (en is!). Het thema spreekt aan, de mechanics zijn eenvoudig te leren, er zit een diepere strategie in en het is gewoon een verslavend spel. Sindsdien is de populariteit van De Verdwenen Ruïnes van Arnak alleen maar gegroeid.

Het zal je dus niet verbazen dat er veel verschillende manieren zijn om je versie van Arnak een upgrade te geven. We hebben de leukste upgrades van op Etsy voor je opgesomd.

1. Stickers voor je explorers, volledig compatibel met de Expeditieleiders-uitbreiding

Met deze op maat gemaakte stickers van Meeplestickers breng je jouw meeples helemaal tot leven!

Dit pakket bevat 24 stickers voor de meeples van het basisspel + nog eens 2 stickers voor de uitbreiding. De leuke tekeningen zijn gebaseerd op de expeditieleiders van de uitbreiding en zijn speciaal gemaakt voor Arnak.

De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je plakt ze zo op je pionnen en kan meteen beginnen aan je spelletje. Het leuke is dat ook je notitieboekje en vergrootglas stickers hebben. Het lijkt alsof de stickers voor de onderzoekers gewoon bij het spel horen!

Je kan het sticker pack bestellen via Etsy

2. Archeoloog/ontdekkingsreiziger miniatures

Zijn de standaard meeples niet genoeg voor jou? Check dan deze gedetailleerde miniatures, speciaal gemaakt voor De Verdwenen Ruïnes van Arnak.

Voor het basisspel kan je kiezen uit acht mannelijke of vrouwelijke (of een mix van de twee) archeologen, met twee gekleurde ringetjes per spelerskleur.

Heb je Expeditieleiders ook? Kies dan voor de Expansion kit optie, je krijgt dan negen miniatuurtjes.

De miniatures zijn erg gedetailleerd en worden geprint in hoogwaardige grijze resin. Je kan ze zelf nog schilderen ook!

Je kan de miniatures bestellen via Etsy

3. Geüpgradede tegelhouder voor je tempel

Deze 3D-geprinte tempel is een unieke upgrade voor het speelbord!

De 3D tempel past perfect bovenaan het onderzoeksspoor en heeft vakjes voor elk van de tempel-tegeltjes. Zo moet je geen losliggende stapeltjes meer maken die elke keer omvallen als je een tegeltje wilt pakken. 

Deze upgrade wordt geprint in hoogwaardig PLA plastic en kan zowel in goud als beige besteld worden.

Je kan deze 3D tempel online kopen bij Etsy

4. Op maat gemaakte insert voor het basisspel en de uitbreiding

Deze insert is niet alleen perfect om alle componenten van het spel op te bergen, het maakt de set-up en het opbergen ook makkelijker. De perfecte insert voor De Verdwenen Ruïnes van Arnak!

De set bevat individuele borden voor elke speler, mét een kaartenhouder. Daarnaast bestaat de insert uit veel verschillende schaaltjes voor de resources die je zo uit de doos kan halen en op tafel kan zetten. Er is zelf plaats voor eventuele geüpgradede resources en de Expeditieleiders-uitbreiding.

Deze insert van PrintablesbyCaren vind je online bij Etsy

5. Resources en Moon Staff upgrades

Zijn de originele tokens en schijfjes niet goed genoeg? Heb je het gevoel dat elke avonturier een coole uitrusting moet hebben? Leef jezelf volledig in als ontdekkingsreiziger met deze 3D-upgrades van de componenten.

Je kan kiezen uit een set met of zonder geprinte doosjes.

Alle componenten zijn een geprint met hoogwaardige PLA (biodegradabe plantaardig kunststofmateriaal).

Deze set vind je online op Etsy

Dit zijn de leukste upgrades voor De Verdwenen Ruïnes van Arnak die wij op Etsy gevonden hebben.

Heb je Arnak nog niet? Bij ons kan je nog kiezen tussen de Nederlandstalige versie en Engelstalige versie. Ook de uitbreiding, Expeditieleiders, kan je bij ons kopen.